Jezik
 
PrijavaRegistriraj se

ANP/SK+ #3600268
Pozdrav, svi smo iz Kijeva! Mi smo Natalia i Valery Shmatkov, a mi želimo razvijati posao u Hrvatskoj, a mi se jako volimo odmoriti na morskoj obali, a planiramo doći ponovno 2018.8-15 August godine ljeti, popiti ukusnu kavu i razgovarati o poslovanju i životu, pisati nam na post :)) --->

Moje vijesti

Još uvijek niste dodali nijednu obavijest. Kliknite na gumb "dodaj vijest" kako biste dodali obavijesti vašoj stranici.

Kontaktirajte me

Gradi posao skupa sa mnom

Zatražite sastanak

Form validation errors

Pošalji

Posjetitelji

Ajax greška

Pojavio se problem prilikom uspostavljanja veze sa serverom. Jeste li izgubili povezivost s mrežom iz nekog razloga? Molimo pokušajte ponovno učitati stranicu ili ponovite radnju još jednom.

Kolačići na Amwayevoj internetskoj stranici

Kolačiće koristimo za statističku analizu, prikupljanje i izvještavanje informacija o tome kako koristite našu internetsku stranicu te kako bismo vam pružili najrelevantnije iskustvo. Kolačići prikupljaju podatke na način koji nikoga izravno ne identificira.

Amway koristi kolačiće (eng. "Cookies") na ovim stranicama. Korištenjem ove internetske stranice prihvaćate njihovo korištenje. Dodatne informacije mogu se naći u našem odjeljku "Sigurnost" - "Privatnost podataka".

cookie

Potrebni kolačići

(Uvijek aktivno)
Osnovni kolačići pružaju osnovne funkcije kao što su sigurnost, upravljanje mrežom i dostupnost. Te kolačiće možete blokirati u pregledniku, no u tom slučaju određeni dijelovi internetske stranice možda neće raditi.

Analitički kolačići

Ovi su kolačići potrebni da bi se vidjelo kako korisnici koriste našu internetsku stranicu i kako možemo poboljšati rad stranice

Marketing

Ovi nam kolačići trebaju kako bismo učinili reklame na našoj stranici relevantnijim za vas